banner_capcalera-hidric

MENJAR SALUDABLE

Coneixements nutricionals aplicats

ALIMENTS DE PROXIMITAT

Aprofitem els beneficis del territori més proper

CARTA FRESCA I DINÀMICA

Productes de temporada comprats en origen

RESERVES I MENUS A MIDA

Reserves i propostes a mida

EL COMPLEMENT IDEAL

Hídric és un gastrobar que neix per complementar el servei d’activitat física, salut i formació del Complex Aquàtic i de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès. A partir d’aquest mes de desembre, podreu descobrir un nou espai que permetrà adaptar-se i donar servei a tots els que busquem un tracte proper, àgil, amb aliments de km 0 i aprofitar els beneficis del territori més proper.

Disposem d’un entorn natural amb facilitat d’aparcament i ben connectat. Som especialistes en el servei a les persones i volem incloure nous coneixements nutricionals i practicar hàbits d’alimentació saludables per arribar a mantenir un equilibri corporal durant i després de la pràctica de qualsevol tipus d’activitat física. El valor afegit és el que ens motiva i el que ens fa moure.

foto1

foto2

UN EQUIP DE PRIMERA

Aquest espai tindrà el segell de tot l’equip que formem part del Complex. Ens proposa una carta dinàmica amb entrepans com el pa de coca amb pit de pollastre de pagès de la Munia o un batut de iogurt i fruita, el xató amb anxoves de l’escala a l’estil hídric, el pop de Vilanova a la planxa amb patata confitada i romaní o les hamburgueses elaborades per nosaltres.

Aquest nou concepte no vol sortir de la línia de preus ajustats i per a totes les butxaques i per aquest motiu trobareu propostes de productes de temporada o comprades a origen.
Ens trobareu oberts de dilluns a diumenge en un ampli horari de servei (esmorzars, dinars, berenars, entreteniments entre hores…) i podreu fer les reserves per l’interior, a partir d’aquest mes i per a les terrasses exteriors, a partir de la primavera.

test_tipos_2

Reserves i grups que vulgueu una proposta a mida.
Ens podeu contactar al Complex Aquàtic i us atendrem també per al nou espai.

661839781/   667751506

hidric@serafpenedes.cat

Banner_hidric