FAQs – Preguntes freqüents

Has de saber que estem a la teva disposició per a qualsevol dubte; no obstant això, hem fet una tria de les consultes que més ens feu arribar i és molt possible que a continuació trobis la resposta.
Per si no és el cas, aquí tens diferents vies per posar-te en contacte amb nosaltres: info@complexaquatic.cat | WhatsApp 667 511 486 | Tels. 93 817 37 76 o 93 817  23 18

Abonaments

Modalitats, prestacions, calendari i horaris

Si has navegat pel web i has conegut les instal·lacions, o has vingut al centre a conèixer-les personalment, informa’t sobre les diferents modalitats d’abonament i tria la que més s’adapti a les teves necessitats! Pots abonar-te de manera presencial o online al nostre web. Necessitarem les teves dades personals i les dades bancàries per domiciliar-te els rebuts. El primer dia que vinguis, hauràs de fer el pagament de la matrícula i de la part proporcional de la quota del mes en curs. No cal que portis fotografia, te la fem aquí en el moment de la inscripció i et lliurem la targeta d’accés. No oblidis portar ja la roba esportiva perquè l’alta és instantània!! 😉

Si vols fer-ho ara mateix, et deixem l’enllaç: https://www.complexaquatic.cat/el-complex/com-abonar-me/

 

Doncs sí, volem que formis part del Complex i que ho facis durant molt de temps. Per això hi ha una opció per estalviar-te la matrícula, però per fer-ho et demanem un compromís de permanència que, en el cas d’acollir-t’hi, hauràs de signar prèviament. Si signes un compromís de permanència de sis mesos, només pagaràs el 50% de la matrícula, i si el signes de 12 mesos, l’estalvi és del 100%. Si incompleixes el compromís, en els dos casos hauries d’abonar el 50% o el 100% de la matrícula, segons l’opció escollida.

Apa! Ja no tens excusa… t’esperem al Complex!

Evidentment que els abonats teniu avantatges! Te’n fem un petit resum:

 • 50% de descompte en tots els cursos i activitats no inclosos en l’abonament, cursos de natació, ioga, Pilates…
 • 30 % de descompte en el servei de fisioteràpia i dietètica.
 • Descomptes en serveis complementaris com ara, classes particulars, entrenaments personals, etc.
 • Preus reduït pel lloguer de les pistes de pàdel i préstec de material gratuït.
 • Regal de sis entrades a l’any (dues al mes).
 • Gratuïtat un dissabte a la tarda al mes per a fills o filles d’abonats.

I tant! Pots canviar la quota mensual sempre que vulguis. El canvi l’has de sol·licitar a la recepció del centre o per correu electrònic fins al dia 20 del mes anterior per tal que es faci efectiu el mes següent.

El Complex Aquàtic obre 359 dies a l’any, només tanquem els dies 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre (festes de Nadal) i 30 i 31 d’agost (festa major). En moments de menys afluència, podem tancar puntualment algun espai per dur a terme les tasques de manteniment necessàries, però en cap cas tanquem tot el centre.

I tant, les piscines exteriors i les activitats que H2OCI hi duu a terme estan incloses a l’abonament. A més, els teus fills, filles i parella gaudiran d’importants descomptes en abonaments d’estiu.

El centre dona l’opció de fer ús de la instal·lació als no abonats amb la venda d’entrades puntuals o tiquets de cinc, deu i quinze accessos.

Aquesta entrada permet un sol accés al centre i dona dret a fer ús de les piscines, del solàrium, de la sala de fitnes i de la zona d’aigües, sense limitació horària; en canvi, no dona dret a fer activitats dirigides. El fet d’accedir al centre amb entrada puntual obliga a l’usuari/ària a conèixer i seguir la normativa del centre.

Tens armariets d’ús puntual tant als passadissos per accedir a la zona de fitnes terrestre com a la zona de piscines que funcionen amb un cadenat. Pots portar el teu cadenat o demanar-lo prestat al punt d’atenció, et demanarem un document que t’identifiqui a canvi. Si prefereixes portar el teu, és important que tingui un gruix d’uns 6 mm aprox. Al Complex en tenim per vendre que s’ajusten perfectament a les tanques.

Una altra opció és llogar un armariet per a tu, on podràs deixar les teves coses per no anar tan carregat/ada.

Fitness

Sala de fitness i activitats de fitness terrestre

Algunes activitats són més intenses i d’altres, menys, també depèn del que vulguis treballar. Pots consultar l’apartat “Descripció de les activitats dirigides” fent clic aquí https://www.complexaquatic.cat/fitness-gym/activitats-dirigides/ o consultar-ho amb l’assessor/a el dia que hi tinguis la trobada o sempre que vulguis.

Si és el teu primer dia, comenta-li al/a la tècnic/a abans de començar la sessió, estarà pendent que puguis seguir la sessió correctament.

Recorda també que l’activitat de ciclisme indoor i les activitats de fitnes aquàtic necessiten reserva prèvia, que pots fer de manera fàcil i ràpida a través de la nostra app. Baixa-te-la i reserva: https://complexaquatic.poliwincloud.com/cat/usuari/login/

 

Dirigeix-te al/a la tècnic/a de sala per explicar-li els teus objectius i que t’assigni el programa que et sigui més adient! T’assignarà una hora concreta per poder estar per tu, t’indicarà quina és la taula més adient per assolir els teus objectius i et mostrarà la tècnica per dur a terme els exercicis de manera correcta i segura. A part, durant tot l’horari d’obertura disposaràs d’un/a tècnic/a de sala sempre disponible per satisfer les teves consultes i assessorar-te.

Els nostres tècnics de sala tenen una àmplia formació i experiència en l’assessorament esportiu general, però a l’hora i de manera conjunta amb el servei de fisioteràpia s’han confeccionat programes específics per a determinades patologies. No obstant això, el complex disposa d’un servei de fisioteràpia amb una alta especialització esportiva. Aquest servei funciona amb reserva prèvia, adreça’t al punt d’informació.

A partir dels 16 anys (amb excepció dels infants amb prescripció mèdica, que aniran acompanyats d’un adult en tot moment i seguiran les indicacions de l’assessor) i sempre amb l’autorització prèvia de Direcció.

Els joves de 16 i 17 anys han de consultar-ho prèviament a l’ensenyant i n’hauran de seguir les indicacions.

Per a les activitats aquàtiques has de portar casquet de bany, xancles i tovallola o barnús, a part lògicament del banyador, que no ha de ser obligatòriament esportiu però t’ho aconsellem perquè la veritat és que és molt més còmode. Sigui com sigui, haurà de ser una peça de roba fabricada de manera exclusiva per al bany.
A les sales de fitnes caldrà portar roba i calçat esportiu amb la sola neta o d’ús exclusiu per al Complex. Per motius higiènics, cal portar una tovallola per fer ús dels aparells, màrfegues, etc. Si no en disposes, el centre te’n pot oferir de lloguer. És molt aconsellable portar una ampolla d’aigua, la hidratació és bàsica per fer exercici.

Piscina

Cursos, activitats i fitness aquàtic

Doncs sí, és una manera d’aprendre la tècnica de forma correcta i fer activitat física de manera guiada i constant, gaudint més de la pràctica, a la vegada que esdevé un espai de socialització. Els grups s’organitzen per nivells i pots inscriure-t’hi en qualsevol moment. També disposem de cursos per a embarassades, entre d’altres. Aquí et deixem l’enllaç amb tota la informació i per què no… potser és ara el moment de començar!

https://www.complexaquatic.cat/piscina/cursos-hivern/natacio-adults/

Al Complex disposem d’un gran ventall de cursos repartits per tot l’horari; entra al nostre web, segueix les indicacions i fes directament la teva inscripció, o si ho prefereixes fes-ho presencialment. Els cursos van d’octubre a juny, però si hi ha plaça pots incorporar-te un cop començats o escollir un determinat període (d’octubre a desembre, de gener a març, d’abril a juny).

Aquí et deixem l’enllaç: https://www.complexaquatic.cat/piscina/cursos-hivern/natacio-infantil-de-2-a-15-anys/

És cert que un alt nombre d’activitats són aquàtiques pel que fa als cursos, però també tenim un ampli ventall d’activitats o programes de salut. Fes clic a l’enllaç per veure’ls: https://www.complexaquatic.cat/benestar/salut-pro-hivern/programes-de-salut/

Per a les activitats aquàtiques has de portar casquet de bany, xancles i tovallola o barnús, a part lògicament del banyador, que no ha de ser obligatòriament esportiu però t’ho aconsellem perquè la veritat és que és molt més còmode. Sigui com sigui, haurà de ser una peça de roba fabricada de manera exclusiva per al bany.
A les sales de fitnes caldrà portar roba i calçat esportiu amb la sola neta o d’ús exclusiu per al Complex. Per motius higiènics, cal portar una tovallola per fer ús dels aparells, màrfegues, etc. Si no en disposes, el centre te’n pot oferir de lloguer. És molt aconsellable portar una ampolla d’aigua, la hidratació és bàsica per fer exercici.

Això depèn molt de tu, però si el que vols és aprofitar aquest temps per fer una mica d’esport tens l’abonament d’acompanyants que, per un import molt petit, et permet fer ús de tot el centre i dels seus serveis en el mateix horari que tingui assignat l’infant al qual s’acompanya. Mira les condicions a https://www.complexaquatic.cat/altres-serveis/altres-serveis-i-descomptes/, inscriu-te i predica amb l’exemple 😉 També tens una opció més tranquil·la… anar a l’Hídric, que el tens a 100 metres, i fer un bon cafetó, un bon berenar o, per què no, un bon menú 😉 Fes-hi un cop d’ull https://www.complexaquatic.cat/el-complex/hidric-gastrobar/

Altres

Programes de salut, entrenaments personals i classes particulars

De totes. A més, pots fer aquests entrenaments o sessions tant a la piscina com a la sala de fitnes. No hi ha dubte que un entrenament personal permet obtenir resultats de manera més ràpida i efectiva, sigui quin sigui… aprimar-te, guanyar musculatura, millorar la teva salut o simplement sentir-te millor. També hi ha la possibilitat de fer-ho en parelles o petits grups.

Informa’t amb el nostre personal de sala o al punt d’atenció al públic i concerta ja la teva cita!

Visita l’enllaç https://www.complexaquatic.cat/fitness-gym/entrenaments-personals/

Evidentment!! Demana cita i estarem encantats d’atendre’t. De fet, moltes de les patologies i o molèsties que tenim es poden alleugerir amb una mica d’activat física adient. 

El Complex disposa d’una nutricionista que, lluny de recomanar dietes tipus, en confecciona una de personalitzada sobre la base de les teves necessitats, hàbits i preferències. Aquest és un servei que funciona amb reserva prèvia, adreça’t al punt d’informació.

Els nostres tècnics de sala tenen una àmplia formació i experiència en l’assessorament esportiu general, però a l’hora i de manera conjunta amb el servei de fisioteràpia s’han confeccionat programes específics per a determinades patologies. No obstant això, el complex disposa d’un servei de fisioteràpia amb una alta especialització esportiva. Aquest servei funciona amb reserva prèvia, adreça’t al punt d’informació.

És cert que un alt nombre d’activitats són aquàtiques pel que fa als cursos, però també tenim un ampli ventall d’activitats o programes de salut. Fes clic a l’enllaç per veure’ls: https://www.complexaquatic.cat/benestar/salut-pro-hivern/programes-de-salut/
Això depèn molt de tu, però si el que vols és aprofitar aquest temps per fer una mica d’esport tens l’abonament d’acompanyants que, per un import molt petit, et permet fer ús de tot el centre i dels seus serveis en el mateix horari que tingui assignat l’infant al qual s’acompanya. Mira les condicions a https://www.complexaquatic.cat/altres-serveis/altres-serveis-i-descomptes/, inscriu-te i predica amb l’exemple 😉 També tens una opció més tranquil·la… anar a l’Hídric, que el tens a 100 metres, i fer un bon cafetó, un bon berenar o, per què no, un bon menú 😉 Fes-hi un cop d’ull https://www.complexaquatic.cat/el-complex/hidric-gastrobar/

TOTES FAQ

Cursos, activitats i fitness aquàtic

Si has navegat pel web i has conegut les instal·lacions, o has vingut al centre a conèixer-les personalment, informa’t sobre les diferents modalitats d’abonament i tria la que més s’adapti a les teves necessitats! Pots abonar-te de manera presencial o online al nostre web. Necessitarem les teves dades personals i les dades bancàries per domiciliar-te els rebuts. El primer dia que vinguis, hauràs de fer el pagament de la matrícula i de la part proporcional de la quota del mes en curs. No cal que portis fotografia, te la fem aquí en el moment de la inscripció i et lliurem la targeta d’accés. No oblidis portar ja la roba esportiva perquè l’alta és instantània!! 😉

Si vols fer-ho ara mateix, et deixem l’enllaç: https://www.complexaquatic.cat/el-complex/com-abonar-me/

 

Doncs sí, volem que formis part del Complex i que ho facis durant molt de temps. Per això hi ha una opció per estalviar-te la matrícula, però per fer-ho et demanem un compromís de permanència que, en el cas d’acollir-t’hi, hauràs de signar prèviament. Si signes un compromís de permanència de sis mesos, només pagaràs el 50% de la matrícula, i si el signes de 12 mesos, l’estalvi és del 100%. Si incompleixes el compromís, en els dos casos hauries d’abonar el 50% o el 100% de la matrícula, segons l’opció escollida.

Apa! Ja no tens excusa… t’esperem al Complex!

Evidentment que els abonats teniu avantatges! Te’n fem un petit resum:

 • 50% de descompte en tots els cursos i activitats no inclosos en l’abonament, cursos de natació, ioga, Pilates…
 • 30 % de descompte en el servei de fisioteràpia i dietètica.
 • Descomptes en serveis complementaris com ara, classes particulars, entrenaments personals, etc.
 • Preus reduït pel lloguer de les pistes de pàdel i préstec de material gratuït.
 • Regal de sis entrades a l’any (dues al mes).
 • Gratuïtat un dissabte a la tarda al mes per a fills o filles d’abonats.

I tant! Pots canviar la quota mensual sempre que vulguis. El canvi l’has de sol·licitar a la recepció del centre o per correu electrònic fins al dia 20 del mes anterior per tal que es faci efectiu el mes següent.

El Complex Aquàtic obre 359 dies a l’any, només tanquem els dies 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre (festes de Nadal) i 30 i 31 d’agost (festa major). En moments de menys afluència, podem tancar puntualment algun espai per dur a terme les tasques de manteniment necessàries, però en cap cas tanquem tot el centre.

I tant, les piscines exteriors i les activitats que H2OCI hi duu a terme estan incloses a l’abonament. A més, els teus fills, filles i parella gaudiran d’importants descomptes en abonaments d’estiu.

El centre dona l’opció de fer ús de la instal·lació als no abonats amb la venda d’entrades puntuals o tiquets de cinc, deu i quinze accessos.

Aquesta entrada permet un sol accés al centre i dona dret a fer ús de les piscines, del solàrium, de la sala de fitnes i de la zona d’aigües, sense limitació horària; en canvi, no dona dret a fer activitats dirigides. El fet d’accedir al centre amb entrada puntual obliga a l’usuari/ària a conèixer i seguir la normativa del centre.

Tens armariets d’ús puntual tant als passadissos per accedir a la zona de fitnes terrestre com a la zona de piscines que funcionen amb un cadenat. Pots portar el teu cadenat o demanar-lo prestat al punt d’atenció, et demanarem un document que t’identifiqui a canvi. Si prefereixes portar el teu, és important que tingui un gruix d’uns 6 mm aprox. Al Complex en tenim per vendre que s’ajusten perfectament a les tanques.

Una altra opció és llogar un armariet per a tu, on podràs deixar les teves coses per no anar tan carregat/ada.

Per a les activitats aquàtiques has de portar casquet de bany, xancles i tovallola o barnús, a part lògicament del banyador, que no ha de ser obligatòriament esportiu però t’ho aconsellem perquè la veritat és que és molt més còmode. Sigui com sigui, haurà de ser una peça de roba fabricada de manera exclusiva per al bany.
A les sales de fitnes caldrà portar roba i calçat esportiu amb la sola neta o d’ús exclusiu per al Complex. Per motius higiènics, cal portar una tovallola per fer ús dels aparells, màrfegues, etc. Si no en disposes, el centre te’n pot oferir de lloguer. És molt aconsellable portar una ampolla d’aigua, la hidratació és bàsica per fer exercici.

Dirigeix-te al/a la tècnic/a de sala per explicar-li els teus objectius i que t’assigni el programa que et sigui més adient! T’assignarà una hora concreta per poder estar per tu, t’indicarà quina és la taula més adient per assolir els teus objectius i et mostrarà la tècnica per dur a terme els exercicis de manera correcta i segura. A part, durant tot l’horari d’obertura disposaràs d’un/a tècnic/a de sala sempre disponible per satisfer les teves consultes i assessorar-te.

Els nostres tècnics de sala tenen una àmplia formació i experiència en l’assessorament esportiu general, però a l’hora i de manera conjunta amb el servei de fisioteràpia s’han confeccionat programes específics per a determinades patologies. No obstant això, el complex disposa d’un servei de fisioteràpia amb una alta especialització esportiva. Aquest servei funciona amb reserva prèvia, adreça’t al punt d’informació.

Evidentment!! Demana cita i estarem encantats d’atendre’t. De fet, moltes de les patologies i o molèsties que tenim es poden alleugerir amb una mica d’activat física adient. 

El Complex disposa d’una nutricionista que, lluny de recomanar dietes tipus, en confecciona una de personalitzada sobre la base de les teves necessitats, hàbits i preferències. Aquest és un servei que funciona amb reserva prèvia, adreça’t al punt d’informació.

A partir dels 16 anys (amb excepció dels infants amb prescripció mèdica, que aniran acompanyats d’un adult en tot moment i seguiran les indicacions de l’assessor) i sempre amb l’autorització prèvia de Direcció.

Els joves de 16 i 17 anys han de consultar-ho prèviament a l’ensenyant i n’hauran de seguir les indicacions.

Al Complex disposem d’un gran ventall de cursos repartits per tot l’horari; entra al nostre web, segueix les indicacions i fes directament la teva inscripció, o si ho prefereixes fes-ho presencialment. Els cursos van d’octubre a juny, però si hi ha plaça pots incorporar-te un cop començats o escollir un determinat període (d’octubre a desembre, de gener a març, d’abril a juny).

Aquí et deixem l’enllaç: https://www.complexaquatic.cat/piscina/cursos-hivern/natacio-infantil-de-2-a-15-anys/

Doncs sí, és una manera d’aprendre la tècnica de forma correcta i fer activitat física de manera guiada i constant, gaudint més de la pràctica, a la vegada que esdevé un espai de socialització. Els grups s’organitzen per nivells i pots inscriure-t’hi en qualsevol moment. També disposem de cursos per a embarassades, entre d’altres. Aquí et deixem l’enllaç amb tota la informació i per què no… potser és ara el moment de començar!

https://www.complexaquatic.cat/piscina/cursos-estiu/natacio-adults/

 

És cert que un alt nombre d’activitats són aquàtiques pel que fa als cursos, però també tenim un ampli ventall d’activitats o programes de salut.

Fes clic a l’enllaç per veure’ls: https://www.complexaquatic.cat/benestar/salut-pro-hivern/programes-de-salut/

 

De totes. A més, pots fer aquests entrenaments o sessions tant a la piscina com a la sala de fitnes. No hi ha dubte que un entrenament personal permet obtenir resultats de manera més ràpida i efectiva, sigui quin sigui… aprimar-te, guanyar musculatura, millorar la teva salut o simplement sentir-te millor. També hi ha la possibilitat de fer-ho en parelles o petits grups.

Informa’t amb el nostre personal de sala o al punt d’atenció al públic i concerta ja la teva cita!

Visita l’enllaç https://www.complexaquatic.cat/fitness-gym/entrenaments-personals/

Això depèn molt de tu, però si el que vols és aprofitar aquest temps per fer una mica d’esport tens l’abonament d’acompanyants que, per un import molt petit, et permet fer ús de tot el centre i dels seus serveis en el mateix horari que tingui assignat l’infant al qual s’acompanya.

Mira les condicions a https://www.complexaquatic.cat/altres-serveis/altres-serveis-i-descomptes/, inscriu-te i predica amb l’exemple 😉

També tens una opció més tranquil·la… anar a l’Hídric, que el tens a 100 metres, i fer un bon cafetó, un bon berenar o, per què no, un bon menú 😉

Fes-hi un cop d’ull https://www.complexaquatic.cat/el-complex/hidric-gastrobar/

 

Algunes activitats són més intenses i d’altres, menys, també depèn del que vulguis treballar. Pots consultar l’apartat “Descripció de les activitats dirigides” fent clic aquí https://www.complexaquatic.cat/fitness-gym/activitats-dirigides/ o consultar-ho amb l’assessor/a el dia que hi tinguis la trobada o sempre que vulguis.

Si és el teu primer dia, comenta-li al/a la tècnic/a abans de començar la sessió, estarà pendent que puguis seguir la sessió correctament.

Recorda també que l’activitat de ciclisme indoor i les activitats de fitnes aquàtic necessiten reserva prèvia, que pots fer de manera fàcil i ràpida a través de la nostra app. Baixa-te-la i reserva: https://complexaquatic.poliwincloud.com/cat/usuari/login/