Servei de Dietètica i Nutrició

Actualment fora de servei

L’ALIMENTACIÓ ÉS UN DELS FACTORS MÉS IMPORTANTS PER TROBAR-SE BÉ. QUÈ LI DONES AL TEU COS?

A qui va adreçat aquest servei?

Aquest servei pretén informar, assessorar i orientar a tothom que ho desitgi sobre les pautes i recomanacions dietètiques que garanteixen una alimentació sana i equilibrada per obtenir un benestar físic òptim.

Recomanacions

Per tal d’optimitzar la pauta dietètica caldria, qui en disposi, portar:

  • Analítica recent
  • Història clínica, en cas de patologia
  • Medicació habitual

Objectius del servei

L’objectiu és reeducar a les persones en el seu hàbit alimentari en una bona alimentació equilibrada, en funció dels seus gustos, horaris laborals, activitat física, econòmica… fent referència a les modificacions necessàries en funció de la persona: infància, adolescència, gent gran, obesitat, embaràs, esport, patologies… També està enfocat a complementar les rutines d’exercicis proposades pels monitors de fitness i les tècniques terapèutiques del servei de fisioteràpia; d’aquesta manera s’obté una proposta integrada que garanteix uns bons resultats i beneficis mantinguts al llarg temps.

Funcionament del servei

El Servei de dietètica es realitzarà mitjançant visites personalitzades i prèviament concertades a recepció del Complex Aquàtic.

  • Primera visita: es farà un reconeixement antropomòrfic i recopilació de dades necessàries per elaborar la història clínica i alimentaria de la persona: malalties, al·lèrgies, qüestionari alimentari, horaris laborals, esports… i amb tota la informació adquirida se li elaborarà amb detall la seva pauta alimentària adaptada i personalitzada.
  • Seguiment: se li explicarà detalladament la seva pauta dietètica i es donaran les recomanacions bàsiques alimentàries.

Es farà un seguiment en successives visites per comprovar l’evolució i l’estat nutricional del pacient i resoldre qualsevol dubte que aquest es plantegi.

Horari de visites

Tots els dijous de 10 a 14 h

Per demanar hora, pots:

Recorda

Una alimentació saludable és una que incorpora els diferents nutrients i grups alimentaris, en les quantitats i freqüències adequades segons les necessitats de cada persona en els diferents moments evolutius.

Per fer-ho, no és suficient saber quanta energia necessita una persona per desenvolupar les seves activitats diàries, sinó que també serà essencial conèixer els seus valors, costums, creences, situació emocional i econòmica, entre d’altres.

Consultar amb un professional que et proporcioni les eines per desenvolupar en un entorn saludable, és la base per aconseguir-ho i mai deixar de gaudir del plaer de menjar.

PREUS

Cal abonar el 30% al fer la reserva. L’antropometria no està inclosa (és opcional). En cas de voler la prova, demanar-ho a la dietista.

IVA inclòs. Preus vàlids segons preus públics, des de l’inici de les activitats d’estiu de 2024 fins al juny de 2025, subjectes a errors tipogràfics .

S’aplicarà un descompte adicional del 7% per a persones empadronades a Vilafranca, excepte en els preus marcats amb (*).