Salut PRO Estiu

PROGRAMES DE SALUT

Programes dirigits a persones de totes les edats que necessitin un treball conscient, respectuós i equilibrat del cos. Adequat a tot tipus de patologia d’esquena (contractures, desviacions, hèrnies discals, lumbàlgies, dorsàlgies, cervicàlgies,…), dolors articulars i musculars, fibromialgia i fatiga crònica, tendinitis, artrosis, osteoporosis,… I per a qui desitgi una millor gestió emocional del dolor i l’estrès. Ideal també per la prevenció i conservació de la salut corporal i emocional.

Durada

Joves i adults (16 anys o més)

  • 1r perídode: del 25 de juny al 29 de juliol de 2024

Ioga

Activitat que busca l’equilibri físic mental. Les postures es realitzen lentament i amb una respiració conscient. Ens proporcionen més capacitat respiratòria, flexibilitat, força, equilibri, coordinació, memòria, concentració, més voluntat i paciència, capacitat per controlar el dolor ajudant a equilibrar el sistema nerviós, i fins i tot podem millorar el nostre caràcter.

Gimnàstica terapèutica postural

Gimnàstica suau amb treball de control i consciència corporal, sobretot de la columna vertebral. Es combinen exercicis de mobilitat, estirament, força, control motor, equilibri i consciència del propi cos. Afavoreix la reparació de teixits lesionats i inflamats i s’aprenen tècniques d’higiene postural.

Pilates

Treballa el cos de manera conscient, s’exercita cos i ment i s’interioritza molt de manera que amb el temps de pràctica s’aprèn a interpretar les zones fortes i les febles del nostre cos. Combina el treball de flexibilitat que ens aporta el ioga, amb el treball de força i resistència que es pot assolir en una sala de fitness.

Gimnàstica aquàtica postural

Exercicis suaus que aprofiten les avantatges del medi aquàtic com la disminució de l’acció de la gravetat, la flotabilitat, la pressió hidrostàtica i la temperatura de l’aigua, per fer un treball sense càrrega sobre el nostre cos, evitant l’impacte articular, millorant la mobilitat, la circulació, la coordinació, disminuint el dolor i les tensions. No cal saber nedar.

HORARIS PROGRAMES DE SALUT

PREUS

IVA inclòs. Preus vàlids segons preus públics, des de l’inici de les activitats d’estiu de 2024 fins al juny de 2025, subjectes a errors tipogràfics .

S’aplicarà un descompte adicional del 7% per a persones empadronades a Vilafranca, excepte en els preus marcats amb (*).