Sala de Fitness

Tots els abonats podeu gaudir durant l’horari d’obertura del centre de les nostres instal·lacions.

La sala de fitness del complex disposa d’un ampli ventall d’aparells de musculació i pes lliure, així com un gran nombre de màquines de cardio: cintes de córrer, rem, el·líptiques… i sempre que ho necessitis tindràs les nostres tècnics de sala a la teva disposició per assessorar-te, resoldre problemes que et puguin sorgir durant l’entrenament i donar-te les pautes per incrementar el teu benestar.

EGYM

Es tracta d´unes màquines de força programades per treure el millor partit als exercicis mentre els realitzem.

Les màquines eGym compten amb un motor elèctric integrat que permet regular la resistència i combinar diversos mètodes d’entrenament en una mateixa màquina. El disseny articulat i ergonòmic garanteix un entrenament correcte des del punt de vista de la higiene corporal. Cadascuna està enfocada a un grup muscular diferent.

A la nostra sala estan distribuïdes formant un circuit que si es realitza complet treballa tots els grups musculars. A més, es troben sincronitzades entre elles. La tecnologia pensa per tu perquè no hagis de programar-la manualment cada una abans d’utilitzar-la.

Són aptes per a tots els nivells, des del principiant fins a l’usuari més experimentat.

Tot l’entrenament queda registrat a la base de dades del programa, des d’on l’entrenador de la sala pot accedir i comprovar que el progrés és adequat.

CARDIO

SALA FITNESS