Fisioteràpia

ASSESSORAMENT FISIOESPORTIU

Aquest servei pretén informar, assessorar i orientar a tothom que ho desitgi sobre la pràctica esportiva que més el pugui beneficiar, sempre tenint en compte les seves preferències i ajustant-la en funció a les característiques físiques particulars de cada pacient per tal d’obtenir el màxim rendiment personal sense patir lesions.

TRACTAMENTS TERAPÈUTICS

  • Sessions individuals de recuperació funcional amb teràpies manuals, massatges, tècniques fascials i viscerals, tractament de punts gallet miofascials, estiraments, crioteràpia, infraroig, ultrasons, embenats funcionals i kinesiotape.

  • Són sessions per tractar lesions, contractures, tendinitis, fractures, mal d’esquena, cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, escoliosis, ciàtiques, hèrnies discals, ruptures fibril·lars,  etc.

Sessions individuals dirigides per un fisioterapeuta en el medi aquàtic amb exercicis adaptats a les necessitats de cada pacient. La manca de gravetat del medi aquàtic ens permet flexibilitzar i reforçar la musculatura sense comprometre les articulacions, treballar l’equilibri i la propiocepció i relaxar el sistema nerviós. Ideal per a persones amb dolor, amb limitació, amb patologies neurològiques (hemiplègies, parèsies, …) o en tractaments post-operatoris on es pot començar el treball rehabilitador des de les primeres fases amb molt bons resultats finals.

MÈTODE HALLIWIK; mètode per ensenyar a nedar o a moure’s amb la màxima independència possible dins l’aigua per a tot tipus de persones, però especialment per aquelles amb dificultats d’aprenentatge, necessitats especials a nivell motriu, dificultats físiques, mentals o sensorials o por a l’aigua. És un mètode aplicat sobretot en pediatria i neurorehabilitació.

Sessions individuals dirigides per un fisioterapeuta en el gimnàs amb exercicis específics i adaptats a les necessitats i a les patologies de cada pacient. Aquest acompanyament pot ser part d’un tractament rehabilitador (pre o post quirúrgic, post lesió, preventiu, etc.)

MASSATGES I TRACTAMENTS

Massatge esportiu

Per activar i tonificar la musculatura abans de la pràctica esportiva.

Massatge de descàrrega

Per posar el vostre cos a punt i normalitzar la musculatura després de la pràctica esportiva.

Drenatge limfàtic

Per evitar la retenció de líquids i així mantenir l’equilibri adequat en els teixits i la sang. Indicat per a tractaments anticel·lulítics.

Massatge circulatori

Per afavorir la circulació venosa i així augmentar la proporció d’oxigen en els teixits corporals.

Kinesiotape

Embenats funcionals que no limiten el moviment ni la força i que donen una major estabilitat i informació propioceptiva a les zones lesionades i ajuden a reduir els edemes i les inflamacions.

Ultrasò

Aparell que es basa en teràpia tèrmica mecànica amb efectes antiàlgics i antiinflamatoris.

Tècniques fascials i viscerals

Teràpia que valora i treballa sobre la part miofascial que recobreix la nostra musculatura i sobre els òrgans i vísceres abdominals com a generadors i receptors de moltes de les tensions corporals.

Punció Seca

Tractament dels punts gallets miofascials (PGM) i les contractures a través de l’estímul mecànic d’una agulla d’acupuntura.

Exercicis terapèutics

Programa d’exercicis posturals adaptats a cada fase de la patologia i lesió corresponent.

Mobilitzacions i Estiraments

Tècnica per millorar la mobilitat articular i la flexibilitat muscular.

HORARIS I PREUS

Horari de visites: De dilluns a divendres de 8 h. a 21 h.

Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del Complex Aquàtic o trucar al telèfon 93 817 37 76 o via whatsapp al 667511486.

* Les sessions de l’abonament es paguen per avançat.

Preus vàlids segons preus públics, des de l’inici de les activitats d’estiu fins a 30 de juny, subjectes a errors tipogràfics. 

S’aplica un descompte del 7% per a persones empadronades a Vilafranca.