Natació lliure

Tots els abonats podeu gaudir durant l’horari d’obertura del centre dels 3 espais d’aigües del Complex.

L’espai de piscina climatitzada del Complex disposa de diferents vasos on cadascú pot utilitzar en funció dels seus objectius i necessitats. Tindràs els nostres tècnics i socorristes a la teva disposició per assessorar-te, resoldre problemes que et puguin sorgir durant l’entrenament i donar-te alguns consells per incrementar el teu benestar i vetllar per la teva seguretat.

PISCINA POLIVALENT

Per aquells que vulguin nedar o entrenar de manera regular, buscant objectius més competitius o simplement per millorar la seva forma física general.

PISCINA D'ENSENYAMENT

Per a tota aquella gent que vulgui gaudir d’un bany segur amb la família o que necessiti fer una recuperació d’una lesió podent tocar al terra de la piscina. Piscina ideal per a edats escolars per perdre la por a l’aigua i familiaritzar-se amb el medi.

PISCINA RECREATIVA

És una piscina de caràcter més lúdic, sense tanta llargada com la piscina de competició ni tan profunda, ideal per nedar sense estrés i gaudir d’una jornada d’esport suau i relaxat.

PISCINES DE RELAX

Disposem també de les dues piscines de relax, tant la quadrada .com la rodona on podràs gaudir d’una estona de relax amb aigua calenta.