Entrenaments personals

APRIMAR-TE, GUANYAR MUSCULATURA, OPTIMITZAR EL TEU RENDIMENT, MILLORAR LA TEVA SALUT O SIMPLEMENT SENTIR-TE MILLOR, TU DECIDEIXES!

Servei adreçat a tothom que vulgui obtenir resultats diferents o canviar l’estil d’entrenament fent-lo més dinàmic i a la vegada més divertit i personalitzat.

  • T’agradaria divertir-te entrenant?
  • Disposes de poc temps per fer-ho?
  • Vols entrenar en parella o amb un amic?
  • Busques noves emocions i o motivació?
  • T’ensenyarem a entrenar segons el teu nivell i tenint en compte els teus objectius, amb una continuïtat progressiva per evitar lesions.

COM S’ORGANITZA L’ACTIVITAT?

Hi ha la possibilitat de contractar el servei a la recepció/punt d’informació ciutadana del Complex o posar-te en contacte amb els tècnics de Sala.

Pots contractar-lo independentment de si ets abonat o no, tant tu (si vols fer les classes individualment), com qualsevol membre del grup (si vols fer les classes en parella o grup d’amics).

Per tal d’accedir al 30% de descompte, tots els integrants de les classes particulars han de tenir la condició d’abonats.

S’aplicarà un 7% de descompte de la base imposable del preu als empadronats a Vilafranca, excepte en els preus marcats amb *. Tots els preus tenen el 21% d’IVA inclòs.