Entrenaments personals

APRIMAR-TE, GUANYAR MUSCULATURA, OPTIMITZAR EL TEU RENDIMENT, MILLORAR LA TEVA SALUT O SIMPLEMENT SENTIR-TE MILLOR, TU DECIDEIXES!

Servei adreçat a tothom que vulgui obtenir resultats diferents o canviar l’estil d’entrenament fent-lo més dinàmic i a la vegada més divertit i personalitzat.

  • T’agradaria divertir-te entrenant?
  • Disposes de poc temps per fer-ho?
  • Vols entrenar en parella o amb un amic?
  • Busques noves emocions i o motivació?
  • T’ensenyarem a entrenar segons el teu nivell i tenint en compte els teus objectius, amb una continuïtat progressiva per evitar lesions.

COM S’ORGANITZA L’ACTIVITAT?

Hi ha la possibilitat de contractar el servei a la recepció/punt d’informació ciutadana del Complex o posar-te en contacte amb els tècnics de Sala.

Pots contractar-lo independentment de si ets abonat o no, tant tu (si vols fer les classes individualment), com qualsevol membre del grup (si vols fer les classes en parella o grup d’amics).

Per tal d’accedir al 30% de descompte, tots els integrants de les classes particulars han de tenir la condició d’abonats.

IVA inclòs. Preus vàlids segons preus públics, des de l’inici de les activitats d’estiu de 2023 fins al juny de 2024, subjectes a errors tipogràfics . Sàplicarà un descompte adicional del 7% per a persones empadronades a Vilafranca, excepte en els preus marcats amb (*).