Activitats dirigides

per a tots els nivells

La més àmplia oferta d'activitats dirigides exclusives per a abonats

CYCLING

Exercici que gira al voltant d’una bicicleta estàtica, aquesta permet que la persona s’aturi, vagi més ràpid o es mogui al ritme de la música en funció de l’objectiu desitjat. Treball cardiovascular que pot arribar a ser molt variable pel que fa a la intensitat.

CROSSTRAINNING

És un entrenament per a tota aquella gent que busqui portar el seu cos al límit de les seves capacitats treballant de forma funcional i tipus HIT en alguns casos. És l’entrenament que porta l’esportista al seu millor estat de forma.

SH’BAM

És la manera més novadora i divertida de posar-se en forma. Combina moviments de ball senzills amb la coordinació, el nivell de fitness permet cremar greixos sense que te n’adonis.

CORE

Vol dir centre o nucli, es refereix als músculs de les abdominals, lumbars, de la pelvis, els glutis i la musculatura profunda de l’esquena. És una classe en la que treballarem tota aquesta musculatura per millorar l’equilibri i l’estabilitat de la nostra postura i d’aquesta manera millorar la salut de la nostra esquena.

WOD

És el treball o entrenament del dia. Basarem l’entrenament en un escalfament una petita part on treballarem la tècnica i el wod o entrenament pròpiament dit.
Pot ser de força, de resistència o de tècnica. Es busca tonificar tot el cos i aconseguir una forma física en un treball intens.

GAC

Dirigit a qui vulgui gaudir d’una bona condició física basada en la resistència cardiovascular la força i la resistència tonificant glutis abdominals i cames.

BODYBALANCE

Exercicis de respiració controlada, concentració i seqüencies d’estiraments , moviments i posicions adaptades a la música. Milloraràs la flexibilitat, la postura, l’amplitud i la qualitat del moviment. Augmenta el to muscular, i la força del core, contribuint a la vegada a disminuir el dolor de la zona lumbar.

BODYPUMP

Programa per a grups d’entrenament basats en l’aixecament de pes. Enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de la combinació de diferents tècniques de musculació i entrenament funcional que produeixen una millora notable de la postura corporal.

GYMGLOBAL

Activitat que engloba tots els grups musculars del cos mitjançant diversos circuits i sistemes d’entrenament de tonificació per augmentar la massa muscular i millorar la forma física en general.

CARDIOBOX

Treball de condicionament físic amb música que combina els diferents elements de les arts marcials.

LATINO

És una classe de ball que combina passos de ritmes llatins. Coreografiada i a ritme de la música on cada cançó és una “mini” coreografia.

STRETCH

Sessió destinada a augmentar la flexibilitat general i la relaxació dels diferents grups musculars. Útil per a disminuir la tensió i la rigidesa muscular.

tALLER DE CÓRRER

Entrenament en el que treballarem diferents aspectes de la tècnica de carrera i amb  diferents exercisis on buscarem millorar el teu rendiment. Activitat que durem a terme a la pista d’atletisme.

HORARIS ACTIVITATS DIRIGIDES

ACTIVITATS DIRIGIDES PER A USUARIS NO ABONATS

Les persones abonades a la instal·lació ja tenen aquest servei inclòs dins l’abonament.

FITNESS TERRESTRE (activitats amb i sense coreografia i activitats suaus)

Lliure ús de la sala d’aparells de fitness i cardiovascular

Assessorament esportiu