INSCRIPCIONS ONLINE

  • El procés d’inscripcions i activitats del Complex Aquàtic es farà preferiblement de manera ONLINE a través de la web  o des de l’ APP o bé de manera presencial a la recepció del Complex, .
    Estarem a la vostra disposició via e-mail, telèfon o presencialment al nostre punt d’atenció per a qualsevol dubte o aclariment.

    1. CURSOS ANUALS: (a partir del setembre)
    2. CURSOS PER PERÍODES: (a partir del setembre)
    3. CURSOS D’ESTIU: A partir del 7 de juny 
  • *les inscripcions es mantindran obertes durant tota la temporada 

FORMA DE PAGAMENT 

     Es paguen en el moment de la reserva, en metàl·lic o targeta. No s’apliquen descomptes en aquesta opció

*Cada curs disposa d’unes places limitades que es cobriran per ordre d’inscripcions.

*El centre es reserva el dret d’anular una activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits. En aquest cas es canviarà l’import de la inscripció per un val per el mateix import.

*El pagament del curs suposa un compromís ferm i no dona dret al retorn dels diners, ni vals per l’import restant del curs. Excepcionalment i abans de començar el període del curs escollit, es pot enviar un correu a info@complexaquatic.com amb el motiu; cancel·lació del curs. El Complex aplicarà 3.5€  de despeses de devolució de rebut (en cas que aquest ja hagués estat domiciliat).

*Un cop iniciat el període de curs, sols es realitzarà un val per l’import restant a la data de notificació, si hi ha un motiu mèdic incompatible amb l’activitat aquàtica

*En el cas de que és retorni un rebut per causes alienes al centre, aquest haurà de pagar a la recepció del centre. El cost de la devolució anirà a càrrec de l’Usuari/ària i serà de 3.5€