PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ A LES 1.200 PLACES D’ACTIVITATS D’ESTIU I D’HIVERN’17-18

  • 29, 30 i 31 de maig, 1 de juny: recollida de números al Complex Aquàtic durant l’horari d’obertura (de 6 a 22.30h). Tan sols per a les persones residents a Vilafranca o de la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès.
  • 2 de juny: sorteig de tanda dels números entregats i es publicació dels resultats del sorteig, donant a cada número data i hora per tal d’efectuar la inscripció.
  • 5 de juny: inici de les inscripcions segons tanda de sorteig per a la població de Vilafranca i comarca.
  • A partir del 13 de juny: inici d’inscripcions a usuaris de la resta de comarques i a persones que no haguessin recollit número.
  • 26 de juny: inici de cursos d’estiu 2017 i inici de programes de salut d’estiu 2017.
  • 27 de setembre: inici de cursos d’hivern 2017/2018.
El Complex Aquàtic deixa obertes les inscripcions durant tot el curs 2017/2018.

El tiquet de tanda derivat del sorteig no és una reserva de plaça, sinó que només dóna dret a reservar el dia i hora per tal d’efectuar la inscripció, la qual sempre es farà segons les places que quedin disponibles. Cada tiquet valdrà per fer la inscripció a un o més cursos d’una sola persona o d’una unitat familiar.

Els recordem que podran recollir tants números com desitgin, fins i tot per entregar-los a altres familiars o amics.

Les inscripcions començaran el dia 5 de juny. En el moment de fer la inscripció caldrà presentar el document d’identitat i la cartilla de la Seguretat Social o, en tot cas, la targeta d’usuari del Complex Aquàtic i l’informe de l’últim curs realitzat.

El pagament es podrà fer amb targeta de crèdit o en metàl-lic al Punt d’Informació. No es guardarà la plaça per a posteriors cursos sense haver pagat prèviament la quota (excepte en el cas de famílies amb 3 fills o més inscrits en un curs).

Si desitgen ampliar la informació de les activitats o bé necessiten que n’aclarim algun aspecte, es poden dirigir al Punt d’Informació del Complex Aquàtic o bé al telèfon 938173776 /938172318.