Activitats dirigides

per a tots els nivells

La més àmplia oferta d'activitats dirigides exclusives per a abonats

AQUÀTONIC

Treball muscular, mitjançant treballs analítics amb l’objectiu de desenvolupar la força i la resistència muscular localitzada, dins el medi aquàtic.

AQUAHIT

Treball a l’aigua que combina períodes d’activitat d’alta i baixa intensitat.

AQUABOX

És la manera més novadora i divertida de posar-se en forma. Combina moviments de ball senzills amb la coordinació, el nivell de fitness permet cremar greixos sense que te n’adonis.

H2OX

Modalitat d’entrenament que adapta els exercicis de terra, basats en el treball funcional, a l’aigua i que aporta múltiples beneficis per la salut i per la bona condició física. La intensitat de l’activitat requereix una bona condició física.

ABS A L’AIGUA

Entrenament dissenyat per enfortir els abdominals mitjançant diferents exercicis dins l’aigua.

AIGUADOLÇ

Treball muscular, mitjançant exercicis analítics amb l’objectiu de desenvolupar la força i la resistència muscular localitzada, dins el medi aquàtic. Dirigit a persones amb problemes relacionats amb la temperatura de l’aigua o bé gent gran.

AIGÜES PROFUNDES

Treball muscular, mitjançant treballs analítics amb l’objectiu de desenvolupar la força i la resistència muscular localitzada, a la piscina profunda.

AQUADANCE

Programa d’entrenament dins el mitjà aquàtic basat en moviments coreografiats al voltant d’una base musical. Combinaràs el treball cardiorespiratori amb l’enfortiment muscular sense cap impacte, gaudint dels millors ritmes musicals amb l’alegria que et proporciona l’activitat. Gaudint dels millors ritmes musicals de la pista de ball.

HORARIS ACTIVITATS D’AIGUA

A partir del 2 d’octubre de 2023

ACTIVITATS DIRIGIDES PER A USUARIS NO ABONATS

Les persones abonades a la instal·lació ja tenen aquest servei inclòs dins l’abonament.

FITNESS AQUÀTIC (activitats amb i sense coreografia i activitats suaus)

Lliure ús de les piscines Polivalent, Ensenyament, Recreativa i Relax