Actualment el servei de nutrició està fora de s ervei.

Disculpeu les molèsties

SERVEI DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ

L’ALIMENTACIÓ ÉS UN DELS FACTORS MÉS IMPORTANTS PER TROBAR-SE BÉ. QUÈ LI DONES AL TEU COS?

A qui va adreçat aquest servei?

Aquest servei pretén informar, assessorar i orientar a tothom que ho desitgi sobre les pautes i recomanacions dietètiques que garanteixen una alimentació sana i equilibrada per obtenir un benestar físic òptim.

Objectius del servei

L’objectiu és reeducar a les persones en el seu hàbit alimentari en una bona alimentació equilibrada, en funció dels seus gustos, horaris laborals, activitat física, econòmica… fent referència a les modificacions necessàries en funció de la persona: infància, adolescència, gent gran, obesitat, embaràs, esport, patologies…
També està enfocat a complementar les rutines d’exercicis proposades pels monitors de fitness i les tècniques terapèutiques del servei de fisioteràpia; d’aquesta manera s’obté una proposta integrada que garanteix uns bons resultats i beneficis mantinguts al llarg temps.

Funcionament del servei

El Servei de dietètica es realitzarà mitjançant visites personalitzades i prèviament concertades a recepció del complex aquàtic.

   • Primera visita: es farà un reconeixement antropomòrfic i recopilació de dades necessàries per elaborar la història clínica i alimentaria de la persona: malalties, al·lèrgies, qüestionari alimentari, horaris laborals, esports… i amb tota la informació adquirida se li elaborarà amb detall la seva pauta alimentària adaptada i personalitzada.
   • Seguiment: se li explicarà detalladament la seva pauta dietètica i es donaran les recomanacions bàsiques alimentàries.

  Es farà un seguiment en successives visites per comprovar l’evolució i l’estat nutricional del pacient i resoldre qualsevol dubte que aquest es plantegi.

  Recomanacions

  Per tal d’optimitzar la pauta dietètica caldria, qui en disposi, portar:

  • Analítica recent.
  • Història clínica, en cas de patologia.
  • Medicació habitual.

  VISITES I PREUS

  Horari de visites:

  Tots els dijous de 10 a 14h.
  Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del Complex Aquàtic o trucar al telèfon 93 817 37 76 o via whatsapp al 667511486.

  ESPORT,
  MENJAR I BEURE CORRECTAMENT FORMEN PART DE L’ALEGRIA DE VIURE!

  PREUS SERVEI DE DIETÈTICA DEL COMPLEX PREU ABONAT
  SESSIÓ 30 MINUTS (SEGUIMENT) 39,91€ 27,94 €
  SESSIÓ 50 MINUTS (PRIMERA VISITA) 51,17 € 35,82 €

  Cal abonar el 30% al fer la reserva.

  L’antropometria no està inclosa (és opcional). En cas de voler la prova, demanar-ho a la dietista.

  RECORDA

  Una alimentació saludable és una que incorpora els diferents nutrients i grups alimentaris, en les quantitats i freqüències adequades segons les necessitats de cada persona en els diferents moments evolutius.

  Per fer-ho, no és suficient saber quanta energia necessita una persona per desenvolupar les seves activitats diàries, sinó que també serà essencial conèixer els seus valors, costums, creences, situació emocional i econòmica, entre d’altres.

  Consultar amb un professional que et proporcioni les eines per desenvolupar en un entorn saludable, és la base per aconseguir-ho i mai deixar de gaudir del plaer de menjar.

  Preus vàlids segons preus públics i sotmesos a erros tipogràfics. Vàlid des de l’1 de Juliol de 2019 fins el 30 de Juny de 2020. I.V.A. inclòs a tots els preus. Descompte del 7% de la base impossable del preu a residents a Vilafranca.