ESTEM FENT MILLORES A LA WEB. Temporalment, les reserves de pàdel, fisioteràpia, dietètica i nutrició es podran fer presencialment o per telèfon.

SERVEI DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ

L’ALIMENTACIÓ ÉS UN DELS FACTORS MÉS IMPORTANTS PER TROBAR-SE BÉ. QUÈ LI DONES AL TEU COS?

A qui va adreçat aquest servei?

Aquest servei pretén informar, assessorar i orientar a tothom que ho desitgi sobre les pautes i recomanacions dietètiques que garanteixen una alimentació sana i equilibrada per obtenir un benestar físic òptim.

Objectius del servei

L’objectiu és reeducar a les persones en el seu hàbit alimentari en una bona alimentació equilibrada, en funció dels seus gustos, horaris laborals, activitat física, econòmica… fent referència a les modificacions necessàries en funció de la persona: infància, adolescència, gent gran, obesitat, embaràs, esport, patologies…
També està enfocat a complementar les rutines d’exercicis proposades pels monitors de fitness i les tècniques terapèutiques del servei de fisioteràpia; d’aquesta manera s’obté una proposta integrada que garanteix uns bons resultats i beneficis mantinguts al llarg temps.

Funcionament del servei

El Servei de dietètica es realitzarà mitjançant visites personalitzades i prèviament concertades a recepció del complex aquàtic.

   • Primera visita: es farà un reconeixement antropomòrfic i recopilació de dades necessàries per elaborar la història clínica i alimentaria de la persona: malalties, al·lèrgies, qüestionari alimentari, horaris laborals, esports… i amb tota la informació adquirida se li elaborarà amb detall la seva pauta alimentària adaptada i personalitzada.
   • Seguiment: se li explicarà detalladament la seva pauta dietètica i es donaran les recomanacions bàsiques alimentàries.

  Es farà un seguiment en successives visites per comprovar l’evolució i l’estat nutricional del pacient i resoldre qualsevol dubte que aquest es plantegi.

  Recomanacions

  Per tal d’optimitzar la pauta dietètica caldria, qui en disposi, portar:

  • Analítica recent.
  • Història clínica, en cas de patologia.
  • Medicació habitual.

  VISITES I PREUS

  Horari de visites:

  Tots els dijous de 10 a 14h.
  Per demanar hora, us podeu adreçar al vestíbul del Complex Aquàtic o trucar al telèfon 93 817 37 76 o via whatsapp al 667511486.

  ESPORT,
  MENJAR I BEURE CORRECTAMENT FORMEN PART DE L’ALEGRIA DE VIURE!

  PREUS SERVEI DE DIETÈTICA DEL COMPLEX PRIMERA VISITA (50’)
  (21% IVA inclòs)
  VISITA DE SEGUIMENT (30’)
  (21% IVA inclòs)
  ABONAT fora de Vilafranca 35,04 € 27.33 €
  ABONAT de Vilafranca (7%dte) 32,59 € 25.42 €
  El preu de seguiment per a no abonats és amb el compromís de 6 sessions de seguiment
  NO ABONAT de fora de Vilafranca 50,07 € 29,93 €
  NO ABONAT de Vilafranca (7%dte) 46,57 € 27,83 €

  Cal abonar el 30% al fer la reserva.

  L’antropometria no està inclosa (és opcional). En cas de voler la prova, demanar-ho a la dietista (preu de 30€).

  RECORDA

  Una alimentació equilibrada i saludable és aquella que fa possible que la persona tingui un bon estat de salut que li permeti fer o desenvolupar les seves activitats diàries i quotidianes de manera normal, per quedar cobertes totes les seves necessitats nutritives. L’alimentació equilibrada ha de complir els següents requisits: La ració diària d’aliment ha d’aportar els nutrients energètics necessaris per a que l’organisme funcioni correctament, de manera contrària podrien aparèixer símptomes com el cansament, la falta de concentració, l’estat irritable, etc.
  És precís menjar una gran varietat d’aliments en quantitat suficient de manera equilibrada per a poder cobrir les necessitats de glúcids i lípids, proteïnes i vitamines així com d’elements minerals i aigua.

  Preus vàlids segons preus públics i sotmesos a erros tipogràfics. Vàlid des de l’1 de Juliol de 2018 fins el 30 de Juny de 2019. I.V.A. inclòs a tots els preus. Descompte del 7% de la base impossable del preu a residents a Vilafranca.